Arbëri

Konkurs për rekrutim të kadetëve në FSK

Foto: KOHA
 

Ministria e Mbrojtjes do të hapë konkurs për rekrutimin e kadetëve, për vitin akademik 2022/2023.

Sipas njoftimit të publikuar nga MB-ja të martën, konkursi u shpall për Akademinë e Mbrojtjes së FSK-së, të Qendrës për Studime Universitare "Wesley Clark", për Akademinë Ushtarake të Turqisë, Akademisë Ushtarake të Kroacisë dhe asaj të Maqedonisë së Veriut.