Arbëri

Doli: Kemi nevojë për më shumë trajtim profesional në parqe

 

Inxhinieri i pylltarisë, Asdren Doli, ka thënë se Kosova ka nevojë për më shumë trajtim profesional dhe të punësojë ekspertë të fushës për të kontrolluar gjendjen e parqeve.

Sipas Dolit, rëndësia e parqeve është vërejtur gjatë kohës së pandemisë.