Arbëri

Serbia fton Malin e Zi në “Ballkanin e Hapur”

 

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, e ka ftuar kryeministrin e Malit të Zi, Dritan Abazoviqin, që t’i bashkohet iniciativës së “Ballkanit të Hapur”.

Në kuadër të Forumit Ekonomik Botëror në Davos, Vuçiqi ka thënë se ka shfrytëzuar takimin me Abazoviqin për të diskutuar për çështjet bilaterale, por edhe për ftesën për iniciativën e Shqipërisë, Serbisë dhe të Maqedonisë së Veriut.