Arbëri

MPJD-ja nuk sqarohet rreth dyshimeve për ndërhyrje në tenderin e veturave

 

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës është deklaruar të premten rreth tenderit për veturat e këtij dikasteri, për të cilin raportoi KOHA se ka dyshime për dallavere. Derisa MPJD-ja e ka cilësuar si të “pjesshme dhe jo reale” përmbajtjen e stories së publikuar, ajo nuk ka ofruar sqarime edhe për mospërputhjet në dosje

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD) ka dhënë një përgjigje për tenderin e blerjes së veturave, dy ditë pasi KOHA raportoi se blerja ishte bërë nëpërmjet një procesi të dyshimtë prokurimi.

Në përgjigjet e përcjella të premten, por që nuk përmbajnë informacionet e kërkuara me shumë pyetje, MPJD-ja fillimisht është ankuar se stafi i Divizionit për Komunikim me Publikun është i mbingarkuar me punë dhe ka shumë angazhime ditore, dhe se “përgjigjet ka qenë e pamundur të përgatiten brenda ditës”.