Arbëri

Murati jep tri arsye pse e kundërshton tërheqjen e re nga Trusti

 

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka dhënë tri arsye se përse Qeveria e Kosovës është kundër propozimit të deputetit të Partisë Demokratike të Kosovës, Bekim Haxhiu, që qytetarëve t’u mundësohet një tërheqje e re nga fondi i kursimeve pensionale.

Sipas tij, e para është se shkaktohet precedent i rrezikshëm, se nuk ndihmohen njerëzit në nevojë dhe se e përkeqëson situatën e ngritjes së çmimeve.