Arbëri

Paralajmërohen ndëshkime për ata që s’deklarojnë të gjitha të ardhurat deri më 31 maj

 

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka thënë se ata që nuk do të deklarojnë të gjitha të ardhurat deri më 31 maj, dhe pas afatit kapen nga Administrata Tatimore e Kosovës, do të dënohen. Sipas Muratit, kjo nuk do t’i prekë ata që kanë paga të ulëta, por qëllimi është sipas tij, të mblidhen tatime prej atyre që ka shumë pasuri.

Ministri i Financave shprehet se një ligj i tillë ka qenë në fuqi shumë moti, por nuk është zbatuar.