Arbëri

Klinaku: Krerët e shtetit s’kanë pse t’i vizitojnë pjesëtarët e UÇK-së në Hagë

 

Ushtruesi i detyrës së veteranëve të OVL të UÇK-së, Faton Kliniku, ka thënë të shtunën se zyrtarët qeveritarë por edhe të tjerët më të lartë nuk kanë nevojë t’i vizitojnë pjesëtarët e UÇK-së të cilët po mbahen në Hagë.

Klinaku ka thënë se qeveria e di që një muaj që veteranët do të protestojnë, dhe se po shkojnë në Hagë për ta bindur masën që të mos dalë masivisht në këto protesta.