Arbëri

Osmani i kërkon Greqisë mbështetje për anëtarësimin e Kosovës në KiE

Presidentja Vjosa Osmani, i ka kërkuar ministrit të Jashtëm grek, Nikos Dendias, mbështetje për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës dhe në Partneritetin për Paqe në NATO
 

Presidentja Vjosa Osmani, i ka kërkuar ministrit të Jashtëm grek, Nikos Dendias, mbështetje për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës dhe në Partneritetin për Paqe në NATO.

Në takimin e zhvilluar të mërkurën në Prishtinë, kjo përkrahje është kërkuar si një garanci jo vetëm për Kosovën, por për gjithë rajonin.