Arbëri

Komuniteti LGBTI kërkon trajtim të barabartë nga shteti e familja

 

Kjo zonjë e moshuar mund edhe të mos e ketë fare idenë se cili është qëllimi i këtij marshimi nëpër kryeqytet.

Megjithatë, ajo ka shijuar tingujt e muzikës dhe ka vallëzuar bashkë me të tjerët gjatë Paradës së Krenarisë, që organizohet në përkrahje të komunitetit LGBTI.