Arbëri

PSD-ja në 23-vjetorin e çlirimit: Të protestohet kundër krijimit të normës që përdhos veteranin

 

Partia Socialdemokrate në 23-vjetorin e Çlirimit ka thënë se duhet kundërshti e protesta kundër krijimit të një norme që përdhos veteranin.

Përmes një komunikate për media, PSD-ja ka thënë se 12 qershori është shënjuesi i fundit i gjenocidit nga pushtimi i Serbisë. Sipas tyre, kjo është data kur liria u materializua nga ëndrra e luftëtarëve që ishin të gatshëm të sakrifikojnë jetën e tyre dhe e dëshmorëve që e dhanë atë pa hezitim.