Arbëri

Krasniqi për zhvendosjen e “Sunny Hill”: Qeveria me xhelozi të sëmurë e injorancë të thellë

 

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka akuzuar Lëvizjen Vetëvendosje dhe liderin e saj, Albin Kurti, për mbyllje të derës së të vetmit festival të muzikës me përmasa botërore në vend, “Sunny Hill”.

Krasniqi ka thënë se me zhvendosjen e këtij festivali nga Prishtina në Tiranë, Qeveria aktuale ka treguar “xhelozi të sëmurë dhe injorancë të thellë”.