Arbëri

Kasumi: Zhvendosja e Sunny Hillit në Tiranë nuk ndodhi rastësisht

 

Asamblistja e VV-së në Kuvendin Komunal në Prishtinë, Triera Kasumi, deklaroi se dokumentacioni i votuar për hapësirën e dhënë për mbajtjen e festivalit Sunny Hill, pati defekte, derisa sipas saj, zhvendosja e tij nuk ndodhi rastësisht.

Sipas saj, ndër arsyet që ky festival u zhvendos nga Prishtina në Tiranë, është mungesa e dokumenteve dhe joserioziteti i marrëveshjes. Ajo tha se nuk u ofruan dokumente shtesë dhe shifrat ishin printuar me gabime teknike.