Arbëri

PSD: Marrëveshja për energjinë, avancim i autonomisë së veriut

 

Partia Social Demokrate (PSD) ka reaguar ndaj marrëveshjes së arritur të martën në Bruksel, për energjinë, ndërmjet palës kosovare dhe asaj serbe.

Sipas PSD-së, marrëveshja është avancim i autonomisë së veriut.