Arbëri

Murati: Nga muaji i ardhshëm zgjerohet skema për shtesat për fëmijë

Foto: Driton Paqarada / KOHA
 

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati e ka quajtur populizëm dhe demagogji iniciativën e opozitës për tërheqjen e mjeteve nga Trusti.

Ai paralajmëroi se me rishikimin e buxhetit që ka ndodhur sot për Ministri të Financave, nga muaj i ardhshëm zgjerohet skema e shtesave për fëmijë.