Arbëri

Ekzekutohen nga 100 euro për 46 mijë studentë

 

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka njoftuar të premten se është ekzekutuar pagesa e shtesës prej 100 euro për 46 mijë studentë.

“Kam kënaqësinë t’ju njoftoj që sapo u procesua edhe pagesa e shtesës prej 100 euro për studentët. Grupi i parë i përfituesve janë rreth 46 mijë studentë të cilët kanë plotësuar kriteret, dhe për të cilët kemi pasur informata të sakta”, ka njoftuar Murati.