Arbëri

Asociacioni i Komunave të Kosovës do t’i paditë dy ministri

Foto: KOHA/Ilustrim
 

Asociacioni i Komunave të Kosovës (AKK) ka bërë të ditur të shtunën se në mbledhjen e Bordit të saj të mbajtur të premten është vendosur që të nisen procedurat për t’i paditur Ministrinë e Arsimit, Shkencës e Teknologjisë dhe atë të Shëndetësisë.

Sipas njoftimit, padia do të bëhet për shkak të nënshkrimit të kontratave kolektive për arsim dhe shëndetësi pa konsultim e dakordim me komunat.