Arbëri

Kandidati që nuk ia doli të bëhet pjesë e KD-së dyshon se u bënë pazare për vota

 

Zgjedhja e anëtarëve të organit kryesor qeverisës të Universitetit të Prishtinës u përcoll me kritika nga shoqëria civile. Kritika pati edhe nga kandidatët që nuk arritën të bëhen pjesë e Këshillit Drejtues. Mentor Sopjani, profesor në Fakultetin e Mjekësisë, thotë se garoi vetëm për të dëshmuar se zgjedhjet brenda Universitetit janë të politizuara dhe nuk bazohen në meritokraci. Sipas tij, kjo u dëshmua

Mentor Sopjani, profesor në Fakultetin e Mjekësisë, garoi për pozitën e anëtarit të Këshillit Drejtues të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, por nuk mori asnjë votë.

Sopjani tha se garoi vetëm për të dëshmuar se zgjedhjet brenda Universitetit janë të politizuara dhe nuk bazohen në meritokraci.