Arbëri

Punonjësit shëndetësorë e mësimdhënësit, pak të interesuar për dozën e tretë të vaksinës

 

Punonjësit shëndetësorë dhe mësimdhënësit i janë përgjigjur në masë të vogël pozitivisht vaksinimit me dozën e tretë të vaksinës anti-COVID, ka thënë Faik Hoti, zëdhënës i Ministrisë së Shëndetësisë.

Hoti ka thënë në emisionin “SOT” në KTV, të martën, se këto dy kategori do të duhej dhënë shembull edhe për qytetarët e tjerë, por që sipas tij, kjo nuk ka ndodhur.