Arbëri

3 pika derivatesh dënohen për mosrespektim të çmimit, inspektime edhe në furra të bukës

Foto ilustrim
 

Inspektorati i Tregut ka inspektuar të martën furrat e bukës, me qëllim të verifikimit të çmimeve të këtij produkti esencial ushqimor.

Teksa është bërë verifikimi i çmimeve, i deklaracionit dhe i peshës së bukës, është njoftuar se ka ngritje të çmimit të bukës nga 50 në 60 centë.