Arbëri

Mbi 2.4 milionë euro ndahen për investime në sistem të ujitjes për shtatë komuna

 

Mbi dy milionë e 400 mijë euro janë destinuar për investime në sistemin e ujitjes për shtatë komuna të Kosovës, ka njoftuar të martën ministri i Bujqësisë, Faton Peci.

Komunat të cilat kanë përfituar nga ky buxhet janë ajo e Mitrovicës, e Istogut, e Shtimes, e Klinës, e Kamenicës, e Junikut dhe e Deçanit.