Arbëri

Shtyhet vizita e kryetares së Dhomave të Specializuara në Kosovë

 

Vizita e planifikuar për javën e ardhshme e kryetares së Dhomave të Specializuara, Ekaterina Trendafilova, në Kosovë, është shtyrë për një datë tjetër.

Sipas burimeve të KOHËS, shtyrja e vizitës është për shkak të një organizimi të paplanifikuar dhe arsye që lidhet me punën e Trendafiloves.