Arbëri

Kamberi zgjidhet deputet në Kuvendin e Serbisë, sipas rezultateve preliminare

 

Bazuar në rezultatet preliminare të votimeve të së enjtes, në Tërnoc të Madh, shqiptarët e Luginës së Preshevës do të kenë një deputet në Kuvendin e Serbisë.

Dhe ai do të jetë Shaip Kamberi, nëse këto rezultate zyrtarizohen, ka njoftuar “presheva.com”.