Arbëri

Osmani në 32 vjetorin e Deklaratës Kushtetuese: Themelet e shtetit janë ngritur mbi të

 

Sot bëhen 32 vjet qëkur delegatët e atëhershëm të Kuvendit të Kosovës miratuan Deklaratën Kushtetuese të 2 Korrikut 1990.

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, tha se shpallja e Deklaratës së 2 Korrikut ishte akt heroik dhe juridik, duke mos pranuar nënshtrimin ndaj shtypjes serbe.