Arbëri

Përfaqësuesit e komuniteteve joshumicë diskutojnë për vettingun me Kurtin

Foto: ZKM
 

Përfaqësuesit e komuniteteve rom, ashkalinj, egjiptian dhe turk, kanë takuar kryeministri Albin Kurtin, ministren e Drejtësisë, Albulena Haxhiun dhe zëvendësministren e kësaj ministrie, Nita Shalën, ku kanë diskutuar për procesin e vettingut në drejtësi.

Kurti foli për hapat e mëtejmë lidhur me këtë proces dhe rëndësinë e koordinimit të përbashkët, pas opinionit të pranuar nga Komisioni i Venecias, njoftoi Zyra e Kryeministrit.