Arbëri

Hill i zhgënjyer me ngecjen e dialogut, i lumtur për përmirësimin e raporteve Shqipëri-Serbi

 

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Serbi, Christopher Hill, është shprehur i zhgënjyer me mungesën e progresit në procesin e dialogut mes Kosovës dhe Serbisë.

Në një intervistë për gazetën “Danas”, Hill ka thënë se është mirë që ka dialog, por është shprehur se do të donte të shihte më shumë bashkëpunim.