Arbëri

Kurti bën ftesë në gjuhë serbe për ndërrim të targave

 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, iu bëri thirrje serbëve të Kosovës që t’i ndërrojnë targat e makinave në “RKS”, bazuar në vendimin që Qeveria mori ditë më parë.

Nëpërmjet një videomesazhi, Kurti tha në gjuhën serbe se me ndërrimin e targave “garantohet mbisundimi i ligjit krahas politikës dhe interesave individualë”.