Arbëri

Familjarët e Lushtakëve fajësojnë mediat dhe politikën për rastin ndaj policëve

 

Ish-nënkryetari i Komunës së Skenderajt, Nuredin Lushtaku, së bashku me dy vëllezërit e tij do të jenë nën masën e paraburgimit për 30 ditë, për shkak të dyshimeve për sulm ndaj dy zyrtarëve policorë e për armëmbajtje pa leje. Lushtakët u dërguan në Qendër të paraburgimit nën masa të rrepta të sigurisë, derisa familjarët kanë hedhur fajin tek mediat dhe politika për këtë rast.

Tre vëllezërit Lushtaku do të vazhdojnë të jenë nën masën e paraburgimit për 30 ditë.

Gjykata Themelore në Mitrovicë, mbrëmjen e së hënës e ka vendosur këtë masë ndaj Nuredin Lushtakut, Faton e Arif Lushtakut, pas kërkesës së Prokurorisë Themelore në këtë komunë.