Arbëri

Qeveria miraton vendimin lidhur me hekurudhën Prishtinë-Durrës

 

Qeveria e Kosovës ka miratuar dy vendime në mbledhjen elektronike që ka mbajtur të mërkurën.

Me vendimin e parë, ka miratuar Projektligjin për Ratifikimin e Marrëveshjes së Bashkëfinancimit për Studimin e Fizibilitetit dhe Projekt-Idesë për Lidhjen Hekurudhore Durrës-Prishtinë.