Arbëri

Qeveria në pritje të ftesës për takimin Kurti - Vuçiq

 

Ende nuk ka diçka zyrtare në lidhje me paralajmërimet për një takim në muajin korrik, ndërmjet kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti dhe presidentit të Serbisë, Aleksander Vuçiq. Megjithatë, Qeveria e Kosovës nuk e përjashton këtë mundësi në pjesën e dytë të muajit korrik.

Nga Qeveria e Kosovës thonë se janë në pritje të ftesës për takim.