Arbëri

Presidenca hesht për kryeprokurorin e shoqëria civile pret vendim brenda pak ditësh

Presidenca për sulmin ndaj policisë: Serbia po synon destabilizimin e Kosovës

Tash e tre muaj pozita e kryeprokurorit të shtetit ka mbetur me ushtrues detyre.

 

Ende nuk dihet nëse dhe kur do të dekretohet Blerim Isufaj, për pozitën e Kryeprokurorit të Shtetit. Derisa Presidenca hesht, në shoqëri civile presin që kjo çështje të marrë epilog brenda pak ditësh

Tash e tre muaj pozita e kryeprokurorit të shtetit ka mbetur me ushtrues detyre.

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ende nuk dihet nëse dhe kur do ta dekretojë Blerim Isufajn, i propozuar nga Këshilli Prokurorial i Kosovës.