Arbëri

Qeveria kërkon verifikim me ligj të ri - OVL UÇK: Derisa të bëhet ligji ri, vlen i vjetri

 

Ushtruesi i detyrës së kryetarit të Organizatës së Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovë, Faton Klinaku, ka thënë se deri në hartimin e ligjit të ri, vlen ligji i vjetër i cili sipas tij, parasheh të rritet paga minimale.

Klinaku reagoi pasi Qeveria ia dërgoi organizatës një propozim të mërkurën, ku i kërkohet që bashkërisht të fillojë hartimi i një ligji të ri, i cili e nis një proces të vlerësimit dhe verifikimit të të gjithë pjesëmarrësve të luftës çlirimtare.