Arbëri

Meta: Shqipëria ka hapësirë veprimi për ta forcuar pozitën ndërkombëtare të Kosovës

Foto: Driton Paçarada/ KOHA
 

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, i është drejtuar deputetëve në Kuvendin e Kosovës. Ai ka thënë se Kosova dhe Shqipëria lidhen me njëra-tjetrën me gjithçka, duke filluar nga gjuha, tradita, interesat, identiteti, e të tjera.

Meta ka thënë se Shqipëria i “mbështet fuqimisht përpjekjet që edhe Kosova të jetë anëtare e NATO-s, dhe se Shqipëria ka hapësirë për ta forcuar pozitën e Kosovës në arenën ndërkombëtare.