Arbëri

Gërvalla: Kosova i plotëson kushtet e aplikimit për statusin e vendit kandidat në BE

 

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, ka thënë se vetëm aplikimi, pa shumë punë dhe përpjekje nuk do të jetë i mjaftueshëm që Kosova të anëtarësohet në Bashkim Evropian.

Gërvalla ka thënë të martën, se Kosova i plotëson kushtet që të aplikojë për statusin e vendit kandidat.