Arbëri

Hovenier: Pati koordinim me ndërkombëtarët për reciprocitetin e targat

Foto: KOHA
 

Ambasadori i SHBA-së në Kosovë, Jeff Hovenier, ka thënë se dy masat e Qeverisë së Kosovës, ajo për reciprocitet për dokumente dhe ajo për targa, ishin në përputhje me faktorin ndërkombëtar.

Përmes një postimi në Twitter, Hovenier ka thënë se SHBA-ja e mirëpret vendimin e Kosovës për pezullimin e përkohshëm të këtyre masave, deri më 1 shtator.