Arbëri

Hoxhaj: Paqja në Ballkan po kërcënohet për shkak të mospërmbylljes së plotë të konflikteve në rajon

 

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj, ka thënë se paqja në Ballkan është duke u kërcënuar për shkak të mospërmbylljes së plotë të konflikteve brenda rajonit.

Ai ka thënë se kërcënimi po vjen nga Serbia hegjemoniste dhe për këtë ka përmendur veriun e Kosovës, tensionet në Bosnjë dhe Kishën serbe në Mal të Zi.