Arbëri

Çitaku: S’do të ketë luftë në Kosovë, mos ndillni frikë e panik

 

Nënkryetarja e Partisë Demokratike të Kosovës, Vlora Çitaku, ka bërë thirrje të hënën që të mos ndillet frikë dhe panik, pasi sipas saj nuk do të ketë luftë në Kosovë.

Nëpërmjet një postimi në Facebook, Çitaku ka thënë se NATO-ja është garantuese e sovranitetit të Kosovës dhe se Serbia është në dijeni se çka sjellë një konflikt i hapur me NATO-n.