Arbëri

Komunat rrezikojnë të mbesin pa buxhet, AKK-ja i kërkon veprim urgjent Muratit

Foto: Ministri i Financave, Hekuran Murati / KOHA
 

Bordi i Asociacionit të Komunave të Kosovës ka kërkuar urgjentisht nga ministri i Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati, të lëshojë Qarkoren e dytë Buxhetore, pasi sipas këtij bordi, komunat e Kosovës po rrezikojnë të mbesin pa buxhet.

Në komunikatën e lëshuar nga AKK-ja, thuhet se lëshimi i kësaj qarkoreje do t’iu mundësojë komunave që të fillojnë procesin final të planifikimit buxhetor.