Arbëri

Kurti: Pas dhjetë vjet bllokimi, Kuvendi po bëhet me Rregullore të re shumë të avancuar

 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se Kuvendi i Kosovës ka kaluar testin e demokracisë dhe se pas dhjetë vjet përpjekjesh është miratuar Rregullorja e re e Punës.

Më 28 korrik me 81 vota për u votua Rregullorja e re, ndërsa ka hyrë në fuqi sot pasi është publikuar në Gazetën Zyrtare.