Arbëri

Porti i jahteve në Durrës, nënshkruhet marrëveshja për investimin dy miliardë dollarësh

 

Është nënshkruar të mërkurën marrëveshja mes dy kompanive që do të ndërtojnë portin e jahteve të Durrësit, investim ky prej dy miliardë dollarësh.

Memorandumi i Bashkëpunimit u nënshkrua mes “Eagle Hills Real Estate Development” shpk, përfaqësuar nga investitori Muhammed El Alabbar dhe “Albanian Seaports Development Company”, shkroi TCH.