Arbëri

Hill: Ka dukshëm më tepër mundësi për përparim në dialog sesa për konflikt

 

Ambasadori i SHBA-së në Serbi, Christopher Hill, ka thënë se përfaqësuesit e Kosovës dhe Serbisë duhet të bëjnë më shumë për të zgjidhur çështjet e diskutueshme, ndërsa ka shtuar se mendon se ka shumë më tepër mundësi për një përparim në dialog sesa një konflikt të ri më 1 shtator.

Hill i është përgjigjur pyetjeve të qytetarëve në rrjete sociale rreth dialogut dhe rrezikut të konfliktit.