Arbëri

Familja Dehari kërkon përjashtimin e prokurorit të rastit “Dehari”, Afrim Shefkiu

Foto: Alban Bujari/KOHA
 

Familja Dehari dhe avokati i saj, Tomë Gashi, ka kërkuar përjashtimin e prokurorit Afrim Shefkiu nga rasti i vdekjes së Astrit Dehari.

Avokati Gashi ka thënë se kërkesa është dërguar të enjten tek ushtruesi i detyrës së Kryeprokurorit të Shtetit, Besim Kelmendi.