Arbëri

Arrin në 1 milion numri i klientëve të kompanisë IPKO

 

Rreth 50 vjet më parë në fushën e artit pamor nisi realizimi i veprave nga krijues që sot përbëjnë brezin e artë në truallin e arteve pamore. Me gjithë këtë shkëlqim artistik, veprat e tyre nuk po e marrin edhe trajtimin që e meritojnë. Ato janë lënë në mëshirë të kohës. Profesionistët e artit po u frikësohen ndërhyrjeve joprofesionale

IPKO ka parë një rritje të numrit të përdoruesve në të gjitha segmentet, duke miratuar superioritetin markës së saj dhe ofrimin e shërbimeve të shkëlqyera.

IPKO aktualisht po i shërben mbi 1 milion klientëve, duke shënuar rritje të ndjeshme të përdoruesve të të gjitha shërbimeve.