Arbëri

Një foshnjë po trajtohet nga COVID-19 në Neonatologji

 

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës (SHSKUK) ka njoftuar të premten se 52 pacientë me COVID-19 janë në trajtim në kuadër të klinikave të QKUK-së dhe spitaleve të përgjithshme.

Në mesin e tyre është edhe një foshnjë.