Arbëri

TikToku drejton të huajt për pushime në Shqipëri

 

Shqipëria po lëkund reputacionin e saj për krimin e organizuar dhe po përballet me Greqinë dhe Kroacinë, ndërsa turizmi po rikthehet nga pandemia, shkruan The Times.

Linjat ajrore po rrisin frekuencat e fluturimeve, kompanitë e pushimeve po prezantojnë ture të reja dhe grupet kryesore të hoteleve po shpallin destinacione të reja në vend.