Arbëri

Dyfishimi i propozuar i tarifës së rrymës rrezikon ngritjen e çmimeve për produkte të tjera

Gjykata pezullon vendimin e ZRRE-së për tarifat e reja të energjisë
 

Lulzim Rafuna, kryetar i Odës Ekonomike, ka bërë të ditur se paralajmërimet janë nxitur si pasojë e frikës dhe e shqetësimeve të ngritura te bizneset, shkaku i propozimit nga KESCO-ja. Në propozimin e furnizuesit, ndërkaq, nuk është e ditur nëse nga ngritja do të preken edhe bizneset

Propozimi i adresuar të premten nga furnizuesi me energji elektrike, KESCO, për dyfishimin e çmimit të rrymës ka gjeneruar të shtunën paralajmërime për ngritjen pasuese të çmimeve edhe në produkte të tjera.

Lulzim Rafuna, kryetar i Odës Ekonomike, ka bërë të ditur se paralajmërimet janë nxitur si pasojë e frikës dhe e shqetësimeve të ngritura te bizneset, shkaku i propozimit nga KESCO-ja. Në propozimin e furnizuesit, ndërkaq, nuk është e ditur nëse nga ngritja do të preken edhe bizneset.