Arbëri

BE-ja u bën thirrje Kosovës dhe Serbisë që t'i ndalin menjëherë “retorikat nxitëse”

 

Bashkimi Evropian u ka bërë thirrje zyrtarëve të Kosovës dhe Serbisë që të ndalin menjëherë retorikat nxitëse.

Nga BE-ja është thënë se politikanët e të dyja palëve do të mbahen përgjegjës në rast të përshkallëzimit të tensioneve.