Arbëri

Ministria e Ekonomisë vuri në lajthitje qytetarët, rikthehen reduktimet

Foto: Alban Bujari \ KOHA
 

Njoftimi i Ministrisë së Ekonomisë i një dite më parë, që thotë se falë bashkëpunimit me Shqipërinë janë evituar reduktimet dhe është kthyer furnizimi i rregullt me rrymë, i ka vënë në lajthitje qytetarët.

Kjo pasi të martën ata janë përballur sërish me reduktime të energjisë elektrike.