Arbëri

Pas reduktimeve e paralajmërimeve për shtrenjtim, rritet çmimi i drurëve dhe peletit

 

Kthimi i reduktimeve në mes të verës dhe frika për rritjen e çmimeve të rrymës i ka shtyrë shumë qytetarë që të kërkojnë zgjidhje alternative për dimër.

Shumë prej tyre kanë vendosur që të blejnë drurë e pelet për ta shmangur përdorimin e rrymës për ngrohje.