Arbëri

Haxhiu: Nëse dhuna fizike ushtrohet publikisht, çka ndodhë prapa dyerve të mbyllura

 

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka shprehur shqetësimin e saj për dhunën fizike dhe emocionale të ushtruar ndaj grave, vajzave dhe fëmijëve.

Haxhiu ka shkruar të enjten në Facebook se çdo formë e dhunës ndaj vajzave dhe grave duhet të trajtohet seriozisht.