Arbëri

Mustafi: S’ka arsye që shqiptarët e Luginës të kenë më pak të drejta se serbët e veriut

 

Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar, Ragmi Mustafi, ka deklaruar nuk ka asnjë arsye që shqiptarët e Luginës së Preshevës të kenë më pak liri dhe të drejta se serbët e veriut të Kosovës.

Duke iu referuar gjashtë pikave të marrëveshjes së kërkuar nga kryeministri Albin Kurti në takimin e 18 gushtit me presidentin serb Aleksandar Vuçiq në Bruksel, Mustafi thotë se atë që e duan shqiptarët e Luginës për veten e tyre, ata nuk ia mohojnë të tjerëve.